9 свежи лафа

Added: 14.03.2014
Category: Jokes
Language: Bulgarian
Comments: 0
Translations: 0
Hits: 572
Added by:
Description / lyrics
1. Трудно е да обясниш игрите на думи на клептоманите, тъй като те вземат всичко буквално.

2. Трима специалисти по логика влизат в бар. Барманът ги пита: "Всички ли ще пиете бира?" Първият отговаря: "Не знам." Вторият отговаря: "Не знам." Третият отговаря: "Да."

3. Айнщан, Нютон и Паскал играят на криеница. Ред е на Айнщайн да брои, затова той закрива очите си и започва да брои до десет. Паскал бяга и се крие в храстите. Нютон начертава квадрат със страна един метър точно зад Айнщайн и застава в неговите очертания. Айнщайн приключва броенето, отваря очи, вижда Нютон и моментално извиква: "Нютон! Намерих те! Заплют си!"

Нютон се усмихва и отвръща: "Не си ме намерил. Намери Нютон на квадратен метър. Намери Паскал!"

4. Математик и инженер се съгласили да участват в експеримент. Двамата били поставени в стая, на другия край на която имало красива гола жена на легло. Условието на експеримента било, че на всеки 30 секунди всеки има правото да премине половината от разстоянието между него и жената. Математикът избухнал: "Това е безсмислено" и тръгнал да си ходи. Инженерът се съгласил да продължи с експеримента. На излизане математикът му казал: "Не виждаш ли, че никога няма да я стигнеш?". Инженерът отговорил: "И какво от това? Съвсем скоро ще съм достатъчно близо, за да постигна всички практически цели."

5. Римлянин влиза в бар. Вдига два пръста и поръчва: "Пет бири моля."

6. Съпругата на специалист по логика ражда. Докторът веднага подава новороденото на щастливия баща. Майката пита: "Момче ли е или момиче." Мъжът отговаря: "Да."

7. Павлов седи в кръчмата и пие бира. Внезапно телефонът в заведението извънява. Павлов скача и извиква: "По-дяволите, забравих да нахраня кучето!"

8. Котката на Шрьодингер влиза в един бар. И не влиза.

9. Жената на един програмист му поръчала: "Иди до магазина и вземи един хляб. Ако има яйца, вземи една дузина." Програмистът се прибрал у дома с 12 хляба.
Relations
No items available
Translations
Be the first
 
Comment with Facebook
Comments
Be the first
All user posts are subject to a moderator's review
For verification purposes please type the characters you see in the image below
Items being viewed right now
Ad astra per aspera more
Years Of Refusal more
Twisted Nerve more
Miscellaneous more
You Got It more
Just Being Me more
Riot more
And The Shimmering L ... more
Most popular: Jokes
В аптека с мъка влиза праст ... more
Wenn man die Buchstaben in "Bundeskanzlerin" umste ... more